Beverages

Premium Kvalité

Välkommen till Fintling Beverages

Wolfburns
hem i SverigeThylandias
hem i Sverige

I 125 år var byggnaderna som nu inrymmer Nyborg Destilleri verkstäder för Danske Statsbaners godståg. Här, i hjärtat av kungariket Danmark, höll modiga män Danmark igång.

När Stora Bältsbron öppnade stängde verkstaden hela sin 4 000 m2 stora anläggning och i mer än 13 år var allt tyst och sakta förföll.

Verkstäderna var fram till 2017 som en slags livlös koloss som skiljde kvarteret Knudshoved från resten av Nyborg. 2011 bestämde sig Nicolai och Niels Rømer för att förändra allt det och idag är området ett av de mest eftertraktade i Nyborg.

Lokalerna huserar idag Nyborg Destilleri, där vi producerar ekologisk sprit, Restaurang Remisen och en butik där man kan köpa all vår sprit och utvalda produkter från Ørbæk Bryggeri, som liksom Nyborg Destilleri ingår i Naturfrisk-gruppen.

Nyborg destilleri´s
hem i Sverige

Moe destilleri´s hem i Sverige

Junimperiums hem i Sverige

Thornaes destilleri´s hem i Sverige

I ett land långt i norr, mitt bland träsk och myrar, i den gråa ingenstans ligger en bosättning som heter Moe. På den här platsen är nästan den enda arbetsgivaren vårt fina spritdestilleri som är det näst äldsta vodkadestilleriet i världen. På denna gudsförgätna plats vet vi hur man uppskattar goda spritdrycker, hur man gör dem och buteljerar dem, för vad finns det mer att göra här på denna bistra plats? Detta är den enda platsen i världen där en geografiskt angiven estnisk vodka föds.

JUNIMPERIUM DISTILLERY ÄR LÄGET I HIP TELLISKIVI-OMRÅDET DET FÖRSTA ÖPPNA ARTISAN GIN-DESTILLERI I ESTLAND, SOM ERBJUDER DISTILLERIPURER FÖR ALLA SOM INTRESSERAD AV GIN OCH PRODUKTIONSKONSTENS HISTORIA. COSY BAR STRÄVAR ATT SERVA STADEN BÄSTA COCKTAILS, GJORDA AV VÅRA UNIKA GINS.

Kärnan i Thornæs Distillery är dansk Single Malt whisky baserad på ekologiskt korn och det mycket speciella vatten som kännetecknar grundvattnet runt Grib Forest på Nordsjälland. Förutom whiskyproduktion producerar vi även andra spritdrycker som gin och snaps, som båda formas av det experimentella och kvalitetssökande arbetsflödet som är avgörande för små batchdestillation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller håll dig uppdaterad på Thornæs Distillerys Facebooksida. Här kan du läsa om allt som rör destilleriet, t.ex. nya spännande produkter och erbjudanden.